Name: Elisabeth Schuijt
Phone: +31 (0)6 18041007
Address:
Amsterdam e.o.
NH
Nederland
See scheduled classes below

Welkom!


Dank je wel dat je op mijn webpagina komt kijken!

Ben je ook nieuwsgierig wat Access Consciousness voor jou kan betekenen?

Voor mij heeft mijn hele leven veranderd. Het lastig kiezen is wat de belangrijkste verandering is, maar de grootste verandering is dat het zware depressieve gevoel dat ik zomaar ineens had is verdwenen. Ik merk dat ik niet meer reactief leef, ik kan steeds meer mijn eigen leven bepalen. Steeds meer leef ik vanuit de verwondering, de vraag en de ontdekking van elke nieuwe dag.

Mijn leven wordt steeds leuker. Hoe wordt het beter dan dat?

Ben jij steeds op zoek gezocht naar wat er nog meer mogelijk is?
Heb je je altijd een vreemde eend in de bijt gevoeld?

Een betere relatie hebben met jezelf en anderen zonder je zelf continue aan te passen?
Wil jij ook meer plezier en gemak in het dagelijkse leven?
Wil jij ook toegang krijgen tot wat je weet?

Ik nodig je uit om te ontdekken hoeveel meer er werkelijk mogelijk is.
Gun jezelf de mogelijkheid om bewuster in het leven te staan en nieuwe keuzes te maken!

Ben je toe aan technieken die je zelf kunt gebruiken en echt en snel werken?

Wat is Access Consciousness?
Access Consciousness staat voor eenvoudige en bruikbare tools en technieken. Hiermee kun je alles veranderen wat niet werkt en je herinneren wat je weet. Door gebruik van de tools wordt je leven makkelijker en lichter (lees: leuker!). De relatie met jezelf en anderen verandert, je krijgt steeds minder de behoefte je voor te doen als iemand anders en je ontdekt steeds meer talenten en mogelijkheden.

Wat zijn de Bars?
De Bars zijn 32 energiebanen op het hoofd met namen als geld, controle, sex, gezondheid, lichaam. Zij bevatten een elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeŽn, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad op dit gebied.

Elke gedachte, idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt, zet de energie vast! Dit en beperkt je vermogen om met gemak iets anders te kiezen en te genereren. Het gevolg is dat je in een vast gedachtenpatroon terecht komt.

Terwijl je 75 minuten ontspannen op een massagetafel ligt, zorgt een aantal zachte aanrakingen op je hoofd ervoor dat de energiebanen (BARS) weer gaan stromen. De blokkades en vaste gedachtenpatronen verdwijnen, waardoor je bij elke behandeling meer rust, ruimte, mogelijkheden ervaart. Het gevolg is meer plezier en gemak. Je standpunten creŽren je werkelijkheid. Wat kan er allemaal veranderen als je standpunten verdwijnen?

In het minste geval ben je na de behandeling heerlijk ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk. In het beste geval verandert je hele leven! Wat is er voor jou mogelijk?

Sessies:
Tijdens de sessie gebruik ik o.a. de Access Bars, Body Processen en Verbal Processing. Hiermee kun je de beperkingen en blokkades rondom problemen oplossen, zodat er ruimte kan komen voor nieuwe energie en bewustzijn.

Weet jij wat van jou is, en wat je van anderen hebt overgenomen?
In hoeverre zijn jouw keuzes gebaseerd op de ideeŽn van anderen?

Door Access Consciousness ben je in staat om je eigen kracht en kennis te gebruiken en kun je dat veranderen wat je daadwerkelijk wilt veranderen.

Wat bied ik?
Behandelingen (Bars, bodyproces en verbal processing, kinesiologie en remedies)
Cursussen (eendaagse Bars en Ĺ dag bodyprocessen)

Over mij
Ruim 20 jaar zocht ik hoe het leuker kon en naar oplossingen voor mijn veelvuldige klachten. Ik stuitte op kinesiologie en mijn allergieŽn verdwenen. Ik deed de opleiding bij het NSK plus allerlei specialisatietrainingen. Ik startte een praktijk en haalde goede resultaten. Maar om een of andere manier koos ik er niet echt voor hier mijn beroep van te maken. Want om echt voor mezelf te kiezen, had ik het nodig om goed in mijn vel te zitten.

En toen ontdekte ik Access Consciousness in 2011.
Dit heeft me zoveel veranderingen in korte tijd gebracht en het heeft mijn hele wereld veranderd; de relatie met mezelf, met anderen en met mijn lichaam is totaal veranderd.
Het scheelt enorm veel energie om mezelf niet meer te onderdrukken, en die energie gebruik ik nu voor andere dingen. Ik heb meer plezier dan ooit tevoren. Mijn leven is LEUK! Ik heb ontzettend veel plezier in alle cursussen die ik vanaf de ontdekking heb gevolgd. En er zullen er nog vele volgen, weet ik nu al! En nog elke dag ontdek ik meer van mezelf. Een tegenslag? Het brengt me niet meer zo van slag als voor ik Access Consciousness gebruikte. Het is echt makkelijker geworden!

De tools en technieken zijn zo simpel en effectief dat ik elke keer weer verbaasd ben over het snelle resultaat. Door het opruimen van de beperkende overtuigingen (tijdens bijvoorbeeld een bars-sessie) krijg ik de mogelijkheid om mijn talenten en mogelijkheden verder te ontdekken en te ontplooien.
Elke ontdekking is een cadeautje!

Access Consciousness geeft mij rust in mijn hoofd, meer ruimte, meer gemak en meer plezier. Eindelijk ben ik mijzelf!

Klinkt dat goed?

Heb je ook behoefte aan meer rust, ruimte, gemak en plezier?
Wil je ook ontdekken welke veranderingen jij allemaal kunt realiseren als jij voor jezelf kiest?

Ervaar Access Consciousness. Word Jezelf!

Wil je meer weten over de bars, bodyprocessen, cursussen en sessies, kijk dan op mijn website:

WordJezelf !Classes:
No matching Access Bars® classes found.