Name: Sussie Kirkegaard
Phone: +45 23 66 25 22
Address: Søndergade 12 C
Hornsyld
sussie-kirkegaard.dk
Danmark
See scheduled classes below

Jeg hedder Sussie og er Access Consciousness®Bars facilitator og tilbyder kurser i Access Bars. Jeg arbejder med Access Bars værktøjer, teknikker og behandlinger og har gjort det siden januar 2013, hvor jeg tog mit 1. bars kursus, wauh, det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig - pludselig var der ting, der ikke plagede mig mere og samtidig blev jeg mere bevidst om, at jeg havde muligheder for, at ændre på ting i mit liv - fordi jeg nu var opmærksom på dem og havde teknikkerne til det. Prøv bare og se det eksempel her, jeg skriver to sætninger og så skal du gætte , hvilken af disse sætninger der begrænser dig og hvilken der skaber muligheder .... det er ikke muligt ! eller hvad er ellers muligt ? tankevækkende ikke ?

I Access Consciousness® er det energier og mine hænder jeg arbejder med, som i healing samt din bevidsthed eller ikke bevidsthed omkring dig, dit liv og din krop.

Access Energetic Facelift™ Practitioner har jeg også valgt at blive, så fik jeg nemlig også mulighed for, at arbejde med mine egne overbevisninger omkring alder, interessant hvad jeg havde af fordomme og overbevisninger omkring det.

På Access Consciousness® Foundation kurset, lærte jeg om, hvordan jeg kan skabe rum og bevidsthed til, at se på mit liv med helt nye muligheder og blive bevidst om, hvad der fungerer for mig og hvis det ikke gør, hvordan jeg så kan ændre det, ved at stille spørgsmål og derved åbne muligheden for ændring. Den dejlige sidegevinsten ved dette kursus var, at jeg også lærte healings processer til kroppen på celle og molekyleplan.

På Access Consciousness® Level 1 kursus fik jeg endnu flere værktøjer, til at skabe det liv, jeg gerne vil have og arbejde med alle de holdninger og fordømmelser, jeg som mennesker går rundt med, som jeg har taget med mig gennem hele livet, helt fra barndommen og til nu, f.eks. at når jeg tager et valg, så behøver det ikke være "forever", det er tilladt at ændre sine valg hvert 10. sekund, så er det jo lige pludselig ikke så besværligt og endegyldigt, at tage et valg, for finder jeg ud af det var et forkert valg , så vælger jeg jo bare om igen og jeg behøver ikke "dunke" mig selv i hovedet, for at have taget en beslutning, der ikke fungerede for mig. Jeg lærte også endnu en behandling, MTVSS ( Molecular Terminal Valence Sloughing System ) healing til kroppen . Behandlingen kan bl.a. booste immunforsvaret i kroppen og er en super afslappende behandling, også her, kan der åbnes op og skabe ændringer for dig.

Jeg deltager løbende i kurser, Bars Bytte arrangementer og lytter til telecalls, hvor jeg hele tiden lærer nye teknikker og værktøjer, jeg kan bruge både som hjælp til mig selv, men også i mine behandlinger.

Ved siden af Access Bars, arbejder jeg med energi terapi, her bruger jeg plastre, der placeres på akupunktur punkter, de aktiverer/booster din egen krops meridian punkter, så du bl.a. på en sund og naturlig måde kan mindske smerter, forebygge stress eller få mere energi.

Hvis jeg har lidt tid i overskud, nyder jeg at lave lidt malerier, sådan bare for sjov.

Jeg hørte engang denne sætning "tænk hvad du kunne skabe, hvis du vidste du ikke kunne fejle", det siger faktisk rigtig meget om, hvad der ofte stopper os i, at gøre de ting vi rigtigt gerne vil, men fravælger at gøre, af frygt for at det mislykkedes.

All of Life Comes to me with Ease, Joy & Glory!™

Classes:
No matching Access Bars® classes found.