Name: Ivana Faber
Phone: +31(0)72 520 46 47
Address: Sloestraat 16 1826CV Alkmaar
Alkmaar
Netherlands
Netherlands
See scheduled classes below

Om heerlijk te ontstressen en onthaasten kan je bij mij een BARS behandeling boeken.

Wil jij graag meer rust in je hoofd? Even een uur lang heerlijk ontspannen?

Aarzel niet en boek jouw BARS sessie!Wat is BARS®?

De BARS® omvat 32 energetische banen op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer….


Ervaringen van mijn cliënten:

Ik vond 't heerlijk en merk dat ik veel minder lang doordenk over dingen die eigenlijk toch niet zo heel belangrijk zijn. Meer rust en ruimte.

Ik ben herstellende van een burnout en merkte dat ik in mijn gedachten veel in cirkels bleef gaan. Na mijn eerst BARS-behandeling merkte ik meteen dat ik veel relaxter was, de obsessieve gedachtes waren een stuk verminderd en ik sliep ook meteen veel beter.

Ik ben blanco de bars behandeling ingegaan dus ook niets opgezocht op Internet of iets dergelijks. Tijdens de behandeling voelde ik mijzelf ontspannen in diverse lagen/niveaus na de behandeling voelde ik mijzelf bevrijd van een niet te omschrijven lading. .. dat ik 't niet kan omschrijven vind ik prima, als het maar werkt. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Na mijn eerste Bars behandeling heb ik het gevoel dat alles rustiger is geworden in m’n hoofd en dat ik dichter bij mijn eigen gevoel kan blijven.

Bars – een uur volledige ontspanning wat resulteert in goede nachtrust een vredig rustig gevoel van mijn lichaam en geest een volledig holistische ervaring iedere keer op weer

De rust die ik ervaarde was heel bijzonder. En dat was niet alleen voor dat moment, maar het sudderde lange tijd door.

Ik heb veel energie voelen stromen en met name in mijn linker enkel waar al geruime tijd weinig of geen activiteit is. Ik ben er erg blij mee en ga hier zeker iets mee doen.


Om afspraak te maken kun je een bericht sturen naar accessivana@gmail.com of bellen 072-520 4647

Lees meer: www.accessivana.com

Classes:
Class Date Location Facilitator
Access Bars® Gifting & Receiving 7/Apr/2017 Alkmaar, NH Ivana Faber
Access Bars® 9/Apr/2017 Alkmaar, NH Ivana Faber
Access Bars® 7/May/2017 Alkmaar, NH Ivana Faber
Access Bars® 21/May/2017 tussen Antwerpen en Gent Ivana Faber
Access Bars® Gifting & Receiving 9/Jun/2017 Alkmaar, NH Ivana Faber
Access Bars® 25/Jun/2017 Dordrecht Ivana Faber