Name: Lana Olofsson
Phone: +46 (0)707 77 13 38
Address:
Skåne and Stockholm
Sweden
See scheduled classes below

Vad underbart att just Du har hittat till min sida!

Jag har alltid gjort som man ska göra. Jag har studerat, har en framgångsrik karriär, söta och snälla barn, en underbar man och en stor villa med fruktträdgård.
Jag ordnade för allt och alla och med ett ständigt stort leende.

Varför var jag då alltid så tung inombords? Varför kunde jag inte fullt ut njuta av det jag precis skapat utan sprang direkt på nästa puck för att göra ytterligare mer?
Varför var jag inte fullt ut Lycklig?

Svaret var enkelt: I hela mitt liv har jag gjort val utifrån andras förväntningar, i hopp om att göra andra glada och stolta!

Tack vare de fantastiska verktyg och processer som jag kom i kontakt med genom Access Consciousness, har jag fått förändring i alla områden av mitt liv.
Jag är idag närvarande på ett sätt som jag inte trodde var möjligt.

Jag har kvar min karriär, mina söta barn, min underbare man, hus och fruktträdgård. Men idag finns det en lätthet och en lycka i mitt skapande. Jag njuter av och känner en tacksamhet för det jag har och har slutat oroa mig för vad andra tycker om mina val.

Så hur vore det för dig att få tillgång till enkla verktyg så att du kan välja bortom invanda mönster, förutfattade meningar och andras tyckande? Att få koppla bort auto-piloten och vara närvarande?

Som företagsledare har jag dagligdags ovärderlig hjälp av verktygen för att utveckla organisationen och föra individen framåt. Jag delar även med mig av min erfarenhet och verktygen genom att hålla Barsklasser, vara host, individuell coaching och mentorskap.

Hur skulle det kännas för dig om din fantasi blev din nya verklighet?
Är det äntligen dags att välja för Dig?

Classes:
No matching Access Bars® classes found.