Facilitator details

Name: Anna Ullenius
Phone: 0046708198893
Address: Lunda 25
178 93 Drottningholm
Stockholm
Sweden and the whole word
See scheduled classes below

Jag är tacksam för det bidrag som Access Consciousness, Gary Douglas och Dain Heer har bidragit till för mig och mitt liv. Nu har jag mer av mig, mer möjligheter, mer glädje och mer av det som jag någonstans alltid vetat varit möjligt...

Jag har en Fil mag i psykologi och har många kurser inom området personligutveckling. Jag har jobbat med förändring för individer, grupper och organisationer i snart 15 år. Sedan jag började använda processer och verktyg från Access Consciousness sker transformation snabbare och med ännu större lätthet.
Mitt eget liv förändras och expanderar ständigt. Hur blir det bättre än så?

En av mina mål då jag jobbar med människor är att avslöja de oändliga möjligheterna som finns i varje person och i varje situation.

Min drivkraft? Transformation, Medvetenhet och Oness.

Jag ger även kurser där jag har hästar som med "coacher" för transformation och expansion att helt enkelt få mer tillgång till det som är Du!

Välkommen att titta in på min hemsida: www.auhra.se

Vad skall till för att vi möts? Vad mer är möjligt?I m so grateful for the contribution Access Consciousness, Gary Douglas and Dain Heer is for me and my living. Now I have more of ME, more possibilities, more joy and more of that I always knew was possible.
I have a Master degree in psychology and many other courses in differnt types of development and transforming work.
I have been working with development for individuals, groups and organizations for almost 15 years. I have a Master degree in psychology and many many courses in differnt types of development and transforming work, since a started use Access Consciousness tools and processes change occurs with so much more ease and quick as well.
My own life is constantly expanding and changing. How does it get any better than that?

One of the targets working with people is to reveal the infinite possibilities that are in every person and every situation.
What if reality is a choice and you can change it?

My targets? Transforming lives, Consciousness and Oness!
I am facilitating classes in the whole World.

I do give courses with horses to where horses co facilitates transformation, expansion and to have more of you.

Welcome to contact me and visit me on my website: www.auhra.se

What else is possible?

Classes:
Class Date Location Facilitator
Access Bars® 7/Dec/2014 Anna Ullenius