Name: Agnes Toma
Phone: 0040745122583
Address:
Bucuresti
Romania
See scheduled classes below

Cred cu tarie ca singurul lucru pentru care merita sa traiesti este sa te bucuri de fiecare clipa a vietii tale!
Din acest motiv, am facut din asta scopul vietii mele. A aparut Access Consciousness in viata mea si TOTUL s-a schimbat. Asta m-a motivat sa impart cu bucurie si altora, instrumentele Access, care aduc usurinta in viata, te ajuta sa descoperi cum ai vrea ca viata ta sa fie si ce ai vrea sa adaugi vietii tale, pentru a o face sa fie asa cum nici macar nu ti-ai imaginat ca este posibil.
Cum ar fi sa te iesi din 'morisca" mintii, si sa eliberezi ganduri, sentimente, emotii, amintiri care sunt depozitate in celule si care ne fac prizonieri? Access Consciousness este o gama fabuloasa de tehnici cuantice, care transforma totul si care ne permit accesul la intregul nostru potential, pentru a deveni cine suntem cu adevarat. Cu Access Consciousness ne regasim capacitatea ca in loc de a ne trai viata in suferinta sa alegem o viata in constienta si astfel TOTUL se transforma.
Cum ar fi, sa alegeti sa creati o viata magica, prin descoperirea infinitelor posibilitati pe care le ofera Universul?

Facilitez sedinte individuale, clase de Bars atat in tara cat si in strainatate.
Ma puteti contacta in cazul in care doriti sa invatati Bars sau procese corporale.
Organizez, de asemenea, clase live online Access (POD).

Am participat la 3 clase de Bars; o clasa de Fundatie si Nivel 1; 2 clase de Nivel 2 si 3 una cu Gary Douglas (Dublin) si una cu dr. Dain Heer (Roma); clasa de specialitate 9 trannies cu Gary Douglas si dr. Dain Heer; 2 clasa de procese de corp, o clasa de procese de corp avansata, clasa de Abuse Hold, Sinteza Energetica a Fiintei ( ESB), Simfonia Posibilitatilor ( SOP).

In ultimul an, am facilitat zeci de clase de Bars in tara si in strainatate.

Classes:
No matching Access Bars® classes found.