Name: Yvonne Stjernholm
Phone: +45 28 93 51 72
Address: Jeg behandler tre steder: Albertslund, Frederiksberg Vallensbæk Strand
København
BPF, Copenhagen, Denmark
See scheduled classes below

Det der driver mig er at se andre udvikle sig, og være katalysator i deres proces. Det er virkelig inspirerende at se, hvordan værktøjerne i Access Consciousness® transformerer mine klienter til mere bevidsthed og forandring.

Jeg har i mange år selv søgt efter veje, indsigter samt værktøjer, der kunne udvikle mig og rykke mig fra A til B eller allerhelst meget længere. Væk fra stress samt tillærte handlemønstre der én gang virkede, men senere blev en hæmsko i mit liv.

For mig har det bedst virket med en kombination af værktøjer. Nogle til hovedet/hjernen/sindet/psyken andre til kroppen/fysikken. Mennesket er et hele. Derfor mener jeg, at det fungerer optimalt med en blanding af værktøjer. I Access Consciousness® er der netop værktøjer til både sind og krop.

Ved hjælp af disse værktøjer og redskaber har jeg selv ændret det, som ikke fungerede i mit liv og valgt mig selv til. Hvordan kan det blive bedre?

Jeg er født i 1960 og har tidligere arbejdet indenfor HR i mange år i en stor virksomhed bl.a. som HR Partner herunder med udvikling og coaching af teams, ledere samt medarbejdere.

I 2000 blev jeg eksamineret gestaltterapeut, i 2011 certificeret TRE® (Tension & Trauma Release Exercise) provider, i 2014 Access Consciouness® Bars Practioner og 2016 både Access Bars® og Access Body Process Facilitator. Har givet Bars® og Body behandlinger siden 2014.

Jeg behandler tre steder:
Albertslund, Frederiksberg og Vallensbæk Strand

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om Access Consciouness®

Se mere på min hjemmeside www.tools2change.dk

Classes:
Class Date Location Facilitator
Access Bars® Gifting & Receiving 9/Apr/2017 2665 Vallensbæk Strand Yvonne Stjernholm
Access Bars® 11/Apr/2017 2665 Vallensbæk Strand Yvonne Stjernholm
Access Bars® Gifting & Receiving 25/Apr/2017 2665 Vallensbæk Strand Yvonne Stjernholm
Access Bars® 7/May/2017 2665 Vallensbæk Strand Yvonne Stjernholm
Access Bars® Gifting & Receiving 12/May/2017 2665 Vallensbæk Strand Yvonne Stjernholm