Name: Anna-Karin Lindh
Phone: 070-345 88 87
Address:
Borlänge
Dalarna
Sweden
See scheduled classes below

Jag är en kvinna som efter 13 år som bankchef valde att sadla om, och helt byta inriktning på mitt liv.
I hela mitt liv har jag gjort val utifrån andras förväntningar, i hopp om att göra andra lyckliga! Jag spelade en roll som egentligen inte var jag, med en kostym som jag kände innerst inne inte passade mig.

Tack vare de fantastiska verktyg och processer som jag kom i kontakt med genom Access Consciousness, har jag fått förändring i alla områden av mitt liv.

Numera coachar och inspirerar jag andra, med hjälp av ”verktygen” från Access att våga välja det du drömmer om! Hur blir det bättre än så?

Så hur vore det att få tillgång till enkla verktyg så att du kan välja bortom invanda mönster, förutfattade meningar och andras tyckande? Koppla bort auto-piloten!

Tänk om du skulle våga leva lite mer som du gjorde när du var barn! Då var du helt säker på att du kunde och visste ALLT...utan att ha provat...lite grann som Pippi Långstrump!

För du är faktiskt den enda personen som vet allt om dig, även om du ibland tror att du inte vet!

Ett av verktygen som jag använder är en kroppsbehandling som kallas Access Bars®. En sådan behandling tar ca en timme. Jag berör mjukt 32 energipunkter som finns på huvudet. I dem finns lagrade alla de tankar, attityder, föreställningar och åsikter som du någonsin skapat. Det finns till exempel punkter för kontrollbehov, kreativitet, kroppen, pengar och sex. Behandlingen kan liknas vid att trycka på ”Reset” på datorn!
– Jag har till exempel klienter som tycker sig ha det "perfekta livet" med familj, karriär och nyrenoverad villa. Men ändå känner de sig inte tillräckliga, de har svårt att sova och är inte lyckliga. Eller tonåringar med låg självkänsla, höga prestationskrav i skolan och som känner sig missförstådda och har tappat glädjen i livet.
Efter att ha fått behandling med bars kan personen se livet utifrån ett annat perspektiv, med mer självkänsla och lätthet och känna lusten och glädjen i kroppen igen!

Om du visste att du inte kan misslyckas, vad skulle du då välja?
Vad mer är möjligt i ditt liv?

Välkommen att upptäcka nya möjligheter! :)

/ Med glädje,

Anna-Karin

Classes:
No matching Access Bars® classes found.