Name: Clarissa Mainzer
Phone: +31(0)624477629
Address:
Deventer
Overijssel
Netherlands
See scheduled classes below

In het najaar van 2011 kwam in in aanraking met Access Consciousness en ontving ik mijn eerste Bars behandeling. De dag erna kon ik alles alleen nog in slow motion doen alsof ik in de eerste versnelling zat. Dat maakte veel indruk op mij en sindsdien zijn de Bars en Access Consciousness onderdeel van en een grote bijdrage aan mijn leven. Door Access en het gebruik van de tools en technieken ben ik veel bewuster geworden van mijzelf en mijn omgeving en kan ik makkelijker keuzes maken die mij beter bij mij passen en mijn leven meer en meer plezier en sprankeling geven.

Het geeft mij heel veel plezier mensen te faciliteren om meer bewustzijn te krijgen bij beperkingen en problemen die ze ervaren in hun leven en lichaam en ruimte te creëren voor andere mogelijkheden en keuzes.

* Ik geef privé Bars en Body Process sessies & Bewust Aanraken/Conscious Touch sessies
* Ik faciliteer de eendaagse Barsclass en Body Process classes
* Ik organiseer kennismakingsavonden over de Bars en Access Consciousness
* Ik host specialiteiten klassen van Ellen Gille en Kalpana Raghuraman, beide Access Certified Facilitors. Deze bijzondere en potente vrouwen hebben elk op hun eigen innemende en zachte krachtige manier iets te bieden waar ik mensen graag mee wil laten kennismaken als mogelijkheid om hun leven te verrijken en veranderen.

Welke bijdrage kan ik met mijn capaciteiten als facilitor zijn in jouw leven?

Dit is wat mensen zoal zeggen na sessie(s) met mij:

Ervaringen na een Bars behandeling:

"Onlangs heb ik bij Clarissa een Bars sessie ondergaan. Ze zorgde voor een hele veilige bedding waardoor ik me helemaal aan het proces kon overgeven. Als geen ander weet Clarissa de energie en stroom te voelen en op in te tunen. Hierdoor kon ik een groot aantal zaken in mijn systeem opruimen en loslaten. Ook toen het even heftig werd, was Clarissa rustig en straalde ze vertrouwen uit, waardoor ik het helemaal kon laten gebeuren. De sessie bij Clarissa heeft me ruimte gegeven om verder te groeien als mens en met mijn bedrijf. Dank je!” Martijn Meima, Ondernemerscoach.

"Even een kort berichtje om je te melden dat het super met mij gaat. Mijn borst en bovenlichaam voelen ruim aan. Ik voel me helderder in mijn hoofd. Ik heb energie. Ik heb vannacht heerlijk geslapen en de pijn in mijn knie is weg. Wat een heerlijkheid. Zelfs vanavond met het Steps doen bleef het goed gaan met mijn knie. Wonderbaarlijk! Heb het gevoel dat ik weer een grote stap gezet. Presentatie van mijn opleiding gisteren ging ook goed: ze hingen aan mijn lippen. Was leuk om te doen. Ik was los van mijn tekst en heb allerlei leuke dingen verteld. Voelde goed." Alberdina Munneke

"Ik was vastgelopen in mijn leven en chronisch vermoeid. Heb nogal veel gedaan in persoonlijke ontwikkeling en zelfonderzoek en allerlei soorten transformatiewerk. Ondanks alles bleef ik vastlopen op dezelfde stukken in mijn leven,alsof ze in een cirkelbeweging steeds terugkwamen.
Vooral de moeizame relatie met mij moeder heeft veel problemen veroorzaakt in mijn leven en ik kwam niet los uit de negatieve spiraal met haar .Het lukte me gewoonweg niet om de stukken tussen ons los te laten hoewel ik wist dat, dat het beste zou zijn voor mij en mijn genezing.
Tijdens de eerste twee sessies voelde ik veel emoties en fysieke pijnen opkomen die zich ook weer oplosten. Clarissa begeleidde het proces heel fijn en na de sessies had ik meer energie en ik werd helder in mezelf alsof er mist weg was getrokken. De sessies werden steeds rustiger en bij de laatste sessie was mijn lichaam totaal ontspannen en ik was heerlijk stil vanbinnen.
Ik heb het ervaren als een grote schoonmaak zonder dat ik mijn verhaal hoefde te doen wat ook erg fijn was. Ik voel me een ander mens na de behandelingen. Meer mezelf en ik wordt niet meer in de drama's van andere mensen getrokken. Ook is de spanning in mijn relatie tot mijn moeder weg en ben ik niet meer verstrengeld in haar projecties en oordelen. Verder heb ik meer energie, slaap ik beter en heb ik weer plezier in mijn leven. Zin om van alles te ondernemen en te ervaren.
Inmiddels heb ik ook de cursus bij Clarissa gedaan om de bars te kunnen geven en het is erg fijn om te geven en te ontvangen. De transformaties (veranderingen) die plaatsvinden ervaar ik als blijvend en ik ben mezelf aan het ontdekken op een hele andere manier doordat ik vrij kom van allerlei oordelen overtuigingen en belemmingen in mezelf.
Ook kan ik spontaner zijn omdat ik niet meer in een staat van verdediging, goedkeuring etc zit.
Ik ben gewoon oké en de rest van de wereld ook. En dat is zo bevrijdend. Ik hoef mezelf niet meer te bewijzen, er zijn is goed genoeg. Hierdoor is er ruimte om gewoon te genieten en te ontdekken en het avontuur om het leven te leven zoals je dat hebt in je kindertijd. Onbevangen en open."

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor verandering? Neem contact met mij op:
mainzer.clarissa@gmail.com

Evaringen na een Bars class:

Vandaag eerste barsbehandeling gegeven. Groot succes! Een kennis van 81 jaar was het eerste slachtoffer. Met boek en foto`s gewapend heb ik de bars gedaan en het ging goed. Hij heeft enorm veel ervaren en zag er na afloop zo ontspannen uit. Zijn ogen glinsterden helemaal en dat is in jaren niet zo geweest. Donderdag doen we weer een sessie. Nog bedankt voor een heel bijzondere, fijne dag. Marjolein Michel

Dankjewel voor gisteren. Heb het net al in de praktijk gebracht bij mijn dochter. Ze snapte niet wat er gebeurde, maar voelde zich geweldig!! Is dat leuk of leuk??!! Alberdina Munneke

Kennismakingsbijeenkomst van de Bars en Access:

Om je te laten kennismaken met de Bars organiseer ik introductie bijeenkomsten. Ik vertel dan meer over de Bars, Access Consciousness en je geeft en ontvangt een mini behandeling van de Bars. Het is een leuke gelegenheid om de Bars en een aantal van de praktische technieken van Access Consciousness te ervaren. Voor data kan je mij mailen mainzer.clarissa@gmail.com of kijken bij mijn classes.

Ervaring na een Bars introductie:

“Het was een hele bijzondere avond waarin ik kennis mocht maken met de werking van Bars. Zo bijzonder dat ik eigenlijk gelijk heb besloten een trainingsdag te gaan volgen.” Veroni

Wil je een barsbehandeling ervaren? Ben je geďnteresseerd in een introductieavond over Access de Bars of lichaamsprocessen? Of wil je een Barsclass bijwonen en/of organiseren (bij jouw in de buurt)? Neem contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn: mainzer.clarissa@gmail.com

Met een sprankelende groet,
Clarissa Mainzer

Classes:
No matching Access Bars® classes found.