Name: Ark Keld Richard Roed
Phone: 25128196 & 61112032
Address: Hoptrup Naesvej 10
6100 Haderslev
Sønderjylland/ Nordslesvig
Denmark
See scheduled classes below

Hej mit navn er Keld

Jeg har gennem flere år aktivt deltaget i og taget kurser indenfor Access Consciousness og dette er blevet en integreret del af mit liv og jeg holder nu sessioner, kurser og sammenkomster hvor access værktøjerne bliver anvendt.

Jeg holder kurser rundt om i landet og udlandet selvom de kurser og arrangementer holdes i det Sønderjyske, på en hyggelig naturperle ved Hoptrup syd for Haderslev.

Jeg er uddannet indenfor environtmental planning og by- og landskabsplanlægger og et udpræget naturmenneske. Jeg har i mange år dyrket Tai Chi og Qi Gong og og taget kurser indenfor og tager kurser indenfor alt vedrørende bevidsthed og sammenhæng ml. tanker og krop herunder ogsåmindfullness. Jeg er meget direkte og sansende og bruger naturligt en blid humoristisk tilgang til tilværelsen og da det er disse positive svingninger der er med til at manifistere godt helbred og i det hele taget balance og ro er dette også udgangspunktet når jeg giver coaching og behandlinger og holder kurser. Denne glade åbne og sårbare tilgang er med til at rum for mere bevidsthed om de områder, hvor vi begrænser sig selv.

Johanne min datter er 19 år og har arbejdet med Access Consciousness siden hun var 14. Johanne har gode erfaringer med at give Bars og anvende andre Access værktøjer til børn og unge med diagnoser.

Vi har begge deltaget i en del forskellige Access Consciousness kurser såsom foundation og level 1,2,3 og Right voice for you facilitator kursus, Bodyprocesfacilitatorkursus og Pragmatisk Psycologi kurser. Johanne har derudover deltaget i Dains ESB og SOP kursuser. Vi er Bars facilitatorer og anvender dagligt Access teknikkerne både på arbejdet, privat og i skolerne til at få mere lethed, glæde og overskud i hverdagen.

Vi har oplevet at Access har ændret os meget. Vi bekymrer os mindre og vi er blevet meget bedre til at stå ved os selv. Hele vores syn på livet, os selv og hinanden er forandret og det har ændret på vores vaner og reaktions mønstre og på vores relationer til andre mennesker. Verden er blevet meget større og mulighederne mange flere. Bars og Access værktøjerne har i den grad fået os til at se, hvor meget vi har begrænset os selv og bare levet på autopilot det meste af tiden.

Vi tilbyder også private sessioner, hvor vi bruger en masse forskellige Access redskaber til at skabe klarhed omkring forskellige problematikker. Vi bruger også forskellige krops teknikker, som kan afhjælpe stress, smerter, blokeringer og spændinger.

De fleste af vores kurser og behandlinger foregår som nævnt på vores hyggelige landidyl i Sydjylland og derudover, kontakt os endelig, hvis du ønsker, at vi holder kursus eller introaften i dit område.


Keld er også uddannet Access bodyprocessfacilitator og holder også kurser indenfor dette område, hvor du kan deltage uden at have deltaget i andre Access kurser..

Udover bodyprocessen Bars er der over 50 andre bodyprocesser, herunder facelifting som kan være med til at hjælpe kroppen med at slippe blokeringer og smerter så kroppen får lettere ved selv at regenerere og komme i balance igen.

Selve processerne starter som regel altid med nogle af de grundlæggende teknikker i Bars hvor man åbner op for at kroppen nemmere kan modtage de efterfølgende mere specifikke behandlinger. Og I de efterfølgende bodyprocesbehandlinger lærer vi at finde ind til hvilken process din krop har brug for.

Kurserne kan enten være hvor vi lærer at gi og modtage en proces eller hvor vi lærer at give og modtage to forskellige processer.


Ring endelig, hvis du har spørgsmål til sessioner eller kurser.
Keld: 25128196


Vi glæder os til at høre fra dig/jer:)

Keld Roed

Classes:
No matching Access Bars® classes found.