Name: Caro Joy
Phone: 0570-220512
Address:
Deventer
Overijssel
Nederland
See scheduled classes below

Image and video hosting by TinyPic


Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?

Welkom
Fijn dat je op deze pagina komt kijken en meer wilt weten over Access en de Bars!


Eind 2009 kwam ik in aanraking met Access Consciousness door een vriendin uit de U.S. die mij erover vertelde. Het was verbazingwekkend wat zij allemaal al had weten te veranderen door gebruik te maken van de Access tools. Haar slapeloosheid was zij kwijt en ze ervaarde veel meer soepelheid en gezondheid in en met haar lichaam. Ook had zij de dynamiek van haar eigen bedrijf weten te veranderen van een onderneming waar ze steeds hard voor moest werken en veel in moest investeren tot een bedrijf waar ze lichtheid en speelsheid in had gebracht. Klanten wisten haar met gemak te vinden. Toen zij clearings samen met mij deed ervaarde ik de snelheid, de helderheid en de kracht van Access en wist ik: hier wil ik meer van weten!

Na mijn eerste BARS sessies ervaarde ik zoveel meer rust in mijn hoofd en zoveel meer blijdschap en tevredenheid bij alles wat ik doe. Om een voorbeeld te noemen: allerlei stressvolle emoties die maar boven bleven komen na het beŽindigen van een turbulente relatie verdwenen als sneeuw voor de zon...

In 2010 ben ik een Access Consciousness Bars Facilitator geworden en inmiddels heb ik vele Access workshops gevolgd:

Foundation en Level 1 bij Rikka Zimmerman en Lisen Bengtsson
Level 2/3 en later Choice of Possibilities Class met Gary Douglas
Talk to the Entities Classes met Shannon O'Hara
Keys to Magical Living (10 weken) met Amanda Kronberg
Faster Change Now met Lisen Bengtsson en Ricky Williams
Body Process Classen met Kacie Crisp en Shannon O'Hara/Glenna Rice
Advanced Body Process Class met Gary Douglas
Abuse Hold Class met Gary Douglas
Being You Class, ESC en ESB met Dain Heer
Diverse teleclassen met Donnielle Carter, Marilyn Bradford, Lauren Marie, Pam Hougteling en nog veel meer :)


Iedere dag is een prachtige magische reis met de Access Tools, clearings, lichaamsprocessen en Bars! Ik kan je ieder onderdeel van Access Consciousness waar je belangstelling maar naar uitgaat van harte aanbevelen! Alles met en rondom Access maakt deel uit van mijn dagelijks bestaan, niet alleen omdat het een snelweg is naar meer bewustzijn, niet alleen omdat het mij steeds meer mogelijkheden biedt om meer magie in mijn leven te beleven, niet alleen omdat het mij steeds meer bevrijdt van deze vreemd functionerende werkelijkheid, maar vooral omdat Access klassen leuk! zijn :) Veel humor, veel aha momenten, veel bevrijding. Wie wil dat nu? Jij misschien? :)

In mijn Bars klassen en in mijn Bars-Body-Clearing sessies krijg jij alle extra's mee die deze klassen mij inmiddels hebben opgeleverd: een breed scala aan hulpmiddelen, bewustzijn en diepgaande clearings en een groot vermogen om direct te zien en te weten hoe jou verder te helpen als je ergens in vast zit of meer helderheid in wilt verkrijgen. Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?


Wil jij ook meer rust en vreugde in je leven? Wil je meer helderheid in je relatie, je werk, je geldsituatie? Zit je hoofd altijd vol en blijf je maar malen? Kom dan een Bars workshop doen of maak een afspraak voor een Bars-Body-Clearing VIP sessie! Je kunt me altijd bellen of mailen als je meer uitleg wilt!

Via het tabblad Classes bovenaan deze pagina kun je zien wanneer mijn volgende Bars klas is of mail of bel me om jouw eigen Bars klas te plannen. Ik heb inmiddels vele Bars klassen gegeven, ook met mensen uit Duitsland,BelgiŽ, Zweden, Denemarken, AustraliŽ.

Een Bars klas is een cadeautje aan jezelf en aan iedereen in je omgeving, een cadeautje waar je je leven lang iets aan hebt.


Er zijn vele mogelijkheden voor een Bars klas.
ē Je kunt onder het tabblad Classes kijken of ik al een vaste datum geplanned heb, dan kun je je daarvoor inschrijven.
ē Als jij en een vriend/vriendin/collega graag samen een Bars Class willen doen dan kun je contact met me opnemen en kiezen we samen een datum die ons allemaal goed uitkomt. Eventueel, als het voor jullie allebei de eerste Bars Class is, wil ik dat ook bij jou thuis doen (mits je niet verder weg woont dan ong. 100 km van Deventer).
ē Je kunt een privť Bars klas aanvragen op een voor jou geschikte datum
ē Als je meerdere mensen voor een Bars klas weet en je wilt graag een Bars klas bij jou thuis of op een eigen locatie organiseren (en je woont niet verder dan ong. 100 km van Deventer vandaan) dan kom ik graag naar jou toe, mail me voor meer details.

Ik ben ook beschikbaar voor clearingsessies via telefoon of skype, als je ergens in je leven vastgelopen bent is het soms heerlijk om zonder te reizen in een uur meer helderheid te verkrijgen! Voelt dat als een bijdrage aan jouw leven? Mail of bel me dan voor een afspraak, dat kan vaak op korte termijn, ook in het weekend of 's avonds.
Wat zijn die BARS nu eigenlijk?

Gedurende ongeveer anderhalf uur op een comfortabele massagetafel zorgen een aantal zachte aanrakingen op je hoofd ervoor dat energetische banen (BARS) gaan stromen op het gebied van geld, heling, relaties, lichaam, bewustzijn, etc. In die gebieden zorgt vastzittende energie ervoor dat gedachtenpatronen zich blijven herhalen. Deze lading wordt afgevoerd als de BARS geactiveerd worden door aanraking, waarna verbetering kan plaatsvinden in die gebieden. Je gedachten creŽren je werkelijkheid, het verminderen van oude vastzittende gedachtenpatronen geven jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt, zonder overbodige oude ballast, om een nieuwe werkelijkheid te creŽren. Wat is er voor jou mogelijk?

Het minste dat je kunt ervaren tijdens een BARS sessie is weldadige lichamelijke en geestelijke ontspanning. In het beste geval verandert je hele leven...

Een paar ervaringen:

Tijdens de sessie voelde ik me zo open bij je, net of er veel minder druk was en dat voelt nog steeds zo. Ik heb wat meer afstand genomen van bepaalde zaken, zowel in mijn werk als in mijn huwelijk. Ik heb niet vaak zoveel van mijn frustraties en gevoel open gelegd en het voelt zo goed. Ik heb veel meer innerlijke rust. Het afvallen waar ik al mee bezig was gaat opeens veel makkelijker en sneller! - Chris - Harderwijk

De Bars Class die ik samen met een vriendin heb gedaan bij Caro was een zeer bijzondere ervaring. Caro heeft alles uitstekend uitgelegd en er was ruim gelegenheid tot oefenen en zelf ervaren. Er was een prettige uitwisseling van veel kennis, energie en Access Consciousness tools en clearings.
Het is een verrijking voor mijn eigen leven en bijzonder om de vaardigheid van The Bars nu toe te kunnen voegen aan mijn al aanwezige therapeutische vaardigheden.
Een onvergetelijke dag!

Germa - Utrecht


Een goede vriend heeft me met Caro in contact gebracht toen ik het heel zwaar had. Ik had echt iemand nodig, een buitenstaander, die me kon helpen uit het dal te kruipen. In ons eerste telefoongesprek bleek dat het goed klikte en dat er ook humor was. Heel belangrijk wat mij betreft. Ik had wel scepsis omdat ik helemaal niets wist van wat ze deed maar ik was behoorlijk wanhopig. Na dit gesprek voelde ik me meteen "lichter" en besloot verder met haar te gaan. Nu na nog twee sessies ben ik in staat gebleken weer het heft in eigen handen te nemen. Het is niet zo dat al mijn problemen in rook zijn opgegaan maar ik kan er beter mee omgaan en naar kijken en duiden. Ze heeft het zware gevoel in mij weg kunnen halen en me ook gereedschap gegeven om een slecht gevoel lichter te maken. Ik ben heel blij dat ik haar heb gevonden.
V.S. - Haarlem


Wie ben ik?

Een geboren Amsterdamse met bijbehorende humor, die sinds een paar jaar naar volle tevredenheid in Deventer woont, in een appartement pal aan de prachtige rivier de IJssel met een uitzicht dat iedere dag weer sprakeloos maakt...

Moeder van twee kinderen die inmiddels volwassen zijn en die me zoveel geleerd hebben.

Verder heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het spelen met en beoefenen van diverse Energetische Technieken (Reiki, Magnified Healing, Touch for Health, Emotional Freedom Technique, Reconnective Healing, etc).


Heel veel vragen over de BARS komen in dit Access Consciousness Blog aan bod (wel in het Engels). Als je hier klikt kom je op die pagina terecht.

Classes:
No matching Access Bars® classes found.