Name: Marija Stråt
Phone: 070-6040582
Address: Bryggaregatan 9 www.viljam.se
Karlstad
Värmland
Sweden
See scheduled classes below

Jag är utbildad beteendevetare med stort intresse för hälsa, personlig utveckling och att bli mer mig själv. Sedan sju år tillbaka arbetar jag i egen verksamhet och hjälper även andra med att hitta tillbaka till sig själva, sin inre kraft och styrka, sin energi, sin harmoni och sin glädje.

ViljaM - för energi, harmoni och glädje! heter mitt företag.

Jag ser mig som en upptäcktsresande i vårt inres (och yttres) mysterium. Jag tycker att våra tankar, känslor och beteenden är intressanta att utforska och att, om man vill, kunna påverka och ändra. Denna nyfikenhet har lett mig till utbildning inom flera olika metoder inom området. Jag har sökt och hittat en förståelse och kunskap som jag har användning för både i mitt privatliv och i mitt yrkesliv som terapeut. Jag har bland annat gått i lära hos:
Dain Heer om Access Consciousness
Gary Craig grundare av metoden EFT, Emotional Freedom Techniques
Brandon Bay grundare av metoden RESAN
Byron Katie grundare av The School och metoden Älska livet som det är
Alex Loyd grundare av The healing codes
med flera. Jag har också valt att kompletterat denna kunskap med en grundläggande psykoterapiutbildning.

Jag tycker det är intressant och fruktbart att ha flera olika synsätt som tänkbara förklaringar till vad som händer i livet och varför. Detta kompletterat med konkreta verktyg att använda för att få till en positiv förändring, wow hur mycket bättre kan det bli?.

Jag erbjuder individuell skräddarsydd, djupgående behandling, Access Bars och intressanta, utvecklande, inspirerande kurser och föredrag. Vad mer är möjligt?

Titta in på min hemsida, se uppgifterna under "contact". Eller googla på ViljaM så hittar du dit.
Välkommen!

Classes:
No matching Access Bars® classes found.